Contact zoeken via het internet is allang geen taboe meer, in Vlaanderen en omstreken word dit steeds populairder en je ziet dat steeds meer single’s elkaar voor het eerst ontmoeten via een datingsite. Door de enorme toename van internet dating kunnen wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet.

1 op de 3 mensen heeft staat ingeschreven op een datingsite. Helaas zijn niet alle datingsites even betrouwbaar. Met online dating kan de gebruiker van de website (datingsite) namelijk veel geld verdienen door het plaatsen van veel nepprofielen. Dit heeft ons aangezet tot het testen van de datingsites.

Welke seksdatingsites kan ik vertrouwen?

De sites die u in op onze pagina vindt kunt u 100 % vertrouwen. Deze hebben wij uitvoerig getest. Ook zijn deze geplaatst op ranking.

De absolute top 3:
  • Buurtsexen.be
  • Buurtsexen.be is een datingsite waar erg veel meiden online te vinden zijn. De site was ooit opgericht voor bi meiden. Maar inmiddels vind je hier ook een paar mannen die opzoek zijn naar een spannende avond.
  • 123SexMatch.be
  • 123Sexmatch is een seksdatingsite die al jaren ervaring heeft in het bemiddelen van sekscontact. Ook is het hier mogelijk om te chatten en te webcammen met potentiele seksmaatjes van u.
  • Sexpartner
  • Sexpartner is erg populair in Nederland. Bovendien is deze site erg betrouwbaar alle profielen worden handmatig gecontroleerd. Ook word Sexpartner steeds populairder in België.
De rest van onze geteste sites zijn willekeurig toegevoegd. Dus alleen onze top 3 is volgens ons de drie beste seksdating sites van België.

Conclusie

Seksdatereviews.be heeft afgelopen jaar een groot aantal seksdating sites getest met meerdere accounts. Op de sites waar wij binnen 1 week nog geen afspraakje geregeld hadden hebben wij uitgesloten van onze site. De seksdatingsites die je dus op onze site vind scoor jij maximaal binnen 1 week een seksdate.